Τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο και ο λόξυγγας του προκαλεί ξεκαρδιστικό γέλιο [βίντεο]

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πάθει λόξυγγα τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές στη ζωή του. Υπάρχουν όμως λόξυγγες και λόξυγγες.

Υπάρχει αυτός που κρατάει ελάχιστα και φεύγει στο άψε σβήσε με ένα από τα θρυλικά γιατροσόφια, υπάρχει αυτός που μπορεί να σε παιδεύει για κανά διήμερο (ιδίως το Πάσχα που μετά από νηστεία πέφτεις με τα μούτρα στη μάσα) και υπάρχει και αυτός που μπορεί να κρατήσει τρεις βδομάδες και βάλε.

Υπάρχει όμως και μια τέταρτη κατηγορία: ο ακατάλληλος λόξυγγας. Όλοι οι λόξυγγες είναι ακατάλληλοι,

αλλά αν για παράδειγμα είσαι ομιλητής σε μια εκδήλωση ή ηθοποιός και δίνεις παράσταση τότε όλα χαλάνε. Ένας πιτσιρικάς στην Αυστραλία την έπαθε σε μια ακόμα πιο σοβαρή περίσταση.

Όπως είθισται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και σε όποια άλλη χώρα παίζουν baseball, πριν από κάθε αγώνα λένε τον Εθνικό Ύμνο. Ο καροτομάλλης πιτσιρικάς επιλέχθηκε να τον τραγουδήσει πριν την αναμέτρηση Μπρισμπέιν - Αδελαΐδα και προδόθηκε από τον λόξυγγα.

Προσπαθούσε εις μάτην να τον διαχειριστεί, αλλά έπεσε στο πεδίο της μάχης και όλοι στο στάδιο ξεκαρδίστηκαν. Και είναι κρίμα γιατί έχει φωνάρα ο μικρός.

The post Τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο και ο λόξυγγας του προκαλεί ξεκαρδιστικό γέλιο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα