Τζέρεμι ο βρωμόστομος Part2

Πως το όνομα του έγινε χθες το τέταρτο πιο δημοφιλές θέμα στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Με τρεις λέξεις. Έγινε της τρελής. Το λέω κόσμια… Ακόμα και στο σοβαρό τηλεοπτικό κοινό της πρωϊνής ζώνης του BBC ο τρελό Τζέρεμι δεν κρατιέται. Αυτή τη φορά βγήκε και είπε “πως θα τους έβγαζα όλους έξω από τα σπίτια τους και θα τους πυροβολούσα μπροστά από τις οικογένειες τους” έχοντας βάλει στο μάτι τους κρατικούς υπαλλήλους των οποίων η τεράστιου μεγέθους απεργία

έκανε φύλλο και φτερό τη βρετανική μηχανή. Περίπου δυο εκατομμύρια άνθρωποι δεν πήγαν στη δουλειά, τα σχολεία έκλεισαν και τα νοσοκομειακά πάταγαν το γκάζι μόνο σε περίπτωση που κάποιος ήταν στο ζω-δεν ζω. Μόνο που ο Κλάρκσον μάλλον το παράκανε σαν να κοιτάζει το σοκ που ηλεκτρίζει τη βρετανική οικονομία μέσα από τα παράθυρα της Lamborghini. Δεν τα λες αυτά σαν να διαδηλώνεις πως είσαι στην απέναντι όχθη του προβλήματος. Εδώ δεν μιλάμε για αυτοκίνητα τα οποία μπορείς ανάλαφρα να κράζεις ή και να αποδομείς.

Τη συνέχεια λίγο πολύ την φαντάζεστε. Εργατικά συνδικάτα βγήκαν και τον έκραξαν, ο πρωθυπουργός ο Κάμερον είπε πως το σχόλιο είναι “ανόητο”, ο ηγέτης του Εργατικού κόμματος το πήγε παραπέρα και το χαρακτήρισε “αηδιαστικό”, σπάσανε τα τηλέφωνα στο BBC από σχεδόν πέντε χιλιάδες ανθρώπους, το Twitter τιτίβιζε υστερικά, γονείς φώναζαν πως τα παιδιά τους έβλεπαν την εκπομπή και φοβήθηκαν για τους απεργούς μπαμπάδες τους (εντάξει, κλασική μητρική υπερβολή…) και τελικά βγήκε μόλις χθες το κανάλι στην προσπάθεια να μπαλώσει το σώβρακο λέγοντας πως ο Κλάρκσον αστειευόταν.
Αυτό που έχει πλάκα είναι πως υποτίθεται είχε πάει στην εκπομπή για να προμοτάρει το νέο του DVD που βγαίνει τα Χριστούγεννα και πέταξε την κοτσάνα όταν ρωτήθηκε για τους απεργούς. Στο τέλος βγήκε και ζήτησε και ο ίδιος συγγνώμη. Και κάτσε να δεις  πόσα DVD θα πουλήσει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμα:
* Τζέρεμι, ο μεγάλος βρωμόστομος

* Το Top Gear πάει σινεμά

* Ρ. Χάμοντ: Το ποντίκι που βρυχάται

Keywords
Τυχαία Θέματα