Βρέθηκε πτώμα στην πισίνα της Ντέμι Μουρ – Νεκρός 21χρονος αγνώστων στοιχείων ύστερα από βραδιά ξέφρενου γλεντιού

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού της Ντέμι Μουρ, χωρίς εκείνη να έχει την παραμικρή ιδέα για την ταυτότητα του θύματος.

Ο 21χρονος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, οι αρχές πιστεύουν πως ο νεαρός πιθανότατα πνίγηκε. Η σορός του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ύστερα από μια βραδιά ξέφρενου γλεντιού στο σπίτι της ηθοποιού, χωρίς όμως η ίδια να είναι παρούσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα ενημερωτικά σάιτς, το βράδυ του

Σαββάτου γινόταν πάρτι στο σπίτι της Χολιγουντιανής ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ποιος το είχε οργανώσει. Η Ντεμι Μουρ, βρισκόταν εκτός πόλης, ενώ οι μαρτυρίες των Αρχών λένε πως κανένα από τα μέλη της οικογενείας της δεν ήταν στο σπίτι.

Από την άλλη, ένας γείτονας της ηθοποιού, ανέφερε στο TMZ, πως τα παιδιά της, έμεναν για εβδομάδες στο σπίτι και έκαναν κάθε μέρα πάρτι. Η Ταλούλα αναφέρει στο Instagram πως βρισκόταν, μαζί με την αδερφή της, Σκουτ, στη Νέα Υόρκη το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της δεύτερης που κλείνει την Δευτέρα τα 24, ενώ και η Ράννερ, η μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν κι αυτή στη Νέα Υόρκη.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές, με τη Ντέμι Μουρ να μην έχει προβεί σε δημόσιες δηλώσεις.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Βρέθηκε πτώμα στην πισίνα της Ντέμι Μουρ – Νεκρός 21χρονος αγνώστων στοιχείων ύστερα από βραδιά ξέφρενου γλεντιού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα