Ξηρός, ΤΤ και Τρόικα στο «μενού» της συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου

Ολοένα και στενεύουν τα περιθώρια στην κυβέρνηση για συμφωνία με την Τρόικα, ένα βασικό ζήτημα το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στην κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το ραντεβού των δύο ανδρών έχει τοποθετηθεί για τις 14:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγες μόλις ημέρες μετά την τελευταία τους συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την

περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμενόμενο είναι να συζητήσουν για τις εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Ειδική μνεία θα γίνει και στην ανακοίνωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, πως δεν μπορεί ακόμα να οριστικοποιήσει ποια ακριβώς ημερομηνία θα επιστρέψει ο εκπρόσωπός του, Πολ Τόμσεν στην Αθήνα.

Επιπλέον, το μέτωπο κατά της τρομοκρατίας με τις προσπάθειες των Αρχών να συλλάβουν τον φυγά, Χριστόδουλο Ξηρό θα συζητηθούν, ενώ φυσικό είναι στο τραπέζι να πέσει και το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τα επισφαλή δάνεια τα οποία ζημίωσαν την τράπεζα.

Στην προηγούμενη συνάντηση είχε τεθεί επί τάπητος το ζήτημα με την καταβολή των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία. Σε εκείνο το ραντεβού ελήφθη η απόφαση να αποσυρθεί το συγκεκριμένο μέτρο και ως ισοδύναμο να αυξηθεί κατά πέντε λεπτά η τιμή στα προϊόντα καπνού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα