Huawei GX8: Και δίκαρτο και με οκταπύρηνη δύναμη

Το Huawei GX8 Dual Sim είναι ένα οκταπύρηνο high end smartphone που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας σας.

Με 3 GB RAM ανεβάζει το multitasking σε άλλα επίπεδα, ενώ τα 32 GB μνήμης δίνουν άπλετο χώρο για εκατοντάδες βίντεο, φωτογραφίες, μουσική και apps. Με μία κάρτα microSD παρέχεται η δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης της χωρητικότητας του GX8.

Και όλα συνδυασμένα τέλεια με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm (4 x 1.50 GHz & 4 x 1.20 GHz).

Την ίδια στιγμή η Full HD οθόνη 5.5 ιντσών, με το IPS πάνελ χαρίζει μοναδικές εικόνες στα 1080p, με εντυπωσιακή φωτεινότητα και λεπτομέρεια και 16 εκατομμύρια χρώματα.

Η κάμερα των 13 Megapixel με το πανίσχυρο φλας και τον φακό με διάφραγμα 28 mm, αλλά και την κάμερα 5 Megapixel στην μπροστινή όψη χαρίζει την τέλεια ευκαιρία για βιντεοκλήσεις, selfies και άλλες εφαρμογές.

Ακόμη, τo Huawei GX8 ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 5.1 Lollipop με άπειρες νέες λειτουργίες.

Το λεπτό και κομψό design του Huawei GX8 με το μεταλλικό φινίρισμα, την 2.5D κυρτή επιφάνειά του προσδίδει ακόμα καλύτερο κράτημα, χαρίζει την τέλεια όψη στο smartphone σου. Παράλληλα, είναι εφοδιασμένο με δύο κεραίες, με αποτέλεσμα η σύνδεση του χρήστη να είναι μόνιμη.

Τέλος, το Huawei GX8 αποτελεί στην κυριολεξία «το δικό σου» smartphone, καθώς διαθέτει τεχνολογία fingerprint ID που του επιτρέπει να ενεργοποιείται με το δικό σου μοναδικό άγγιγμα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα