Samsung Galaxy Camera 2

Η Galaxy Camera 2 επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα πλήρη οφέλη της πλατφόρμας Android. Πιο γρήγορη από ποτέ, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στις λειτουργίες της Galaxy Camera 2 με ευκολία και, αντί να χρειάζεται να φιλτράρουν μέσα από πολύπλοκες ρυθμίσεις, να επικεντρωθούν στη λήψη της τέλειας

φωτογραφίας. Με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (2000mAh) οι φανατικοί φωτογράφοι μπορούν να απολαύσουν τη φωτογραφική εμπειρία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχουν την ικανότητα να απαθανατίσουν ακόμα πιο όμορφες φωτογραφίες.

Με την υψηλή της ευκρίνεια, η Galaxy Camera 2 παράγει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας, που δεν συγκρίνονται με φωτογραφίες από smartphones. Ο αισθητήρας 16M BSI CMOS παράγει ζωντανές φωτογραφίες που είναι πλούσιες σε χρώμα και με έντονες λεπτομέρειες, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να απαθανατίσει την κάθε ανάμνηση και να την αναπαράγει με τέλεια ευκρίνεια. Με οπτικό Ζουμ 21x, οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίσουν από απόσταση, ενώ με τον αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,6 GHz που υποστηρίζεται από μνήμη 2,0 GB RAM, η Galaxy Camera 2 διαθέτει ιδιαίτερα απίστευτα υψηλή ταχύτητα. Η εσωτερική μνήμη συμπληρώνεται με την ενσωματωμένη εφαρμογή Dropbox, προσφέροντας επιπλέον 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για έως και δύο χρόνια, ώστε οι φανατικοί φωτογράφοι να μην ανησυχήσουν ποτέ ξανά για την έλλειψη μνήμης.

Εύκολη στη χρήση και στην κοινοποίηση περιεχομένου
Η κοινοποίηση περιεχομένου γίνεται απλή με τις προηγμένες δυνατότητες Wi-Fi και NFC που διαθέτει η Galaxy Camera 2. Περιλαμβάνει τις λειτουργίες Tag & Go, Photo Beam, Mobile Link και Remote Viewfinder.
Η 4.8 ιντσών HD Super Clear Touch LCD οθόνη της Galaxy Camera 2 αποτελεί ιδανική για να βλέπουν και να επεξεργάζονται οι χρήστες τις φωτογραφίες τους. Οι λήψεις εμφανίζονται με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες, ενώ το μεγάλο μέγεθός της κάνει ευκολότερη την περιήγηση στις πολλές εφαρμογές και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες. Με τον ελαφρύ σχεδιασμό της, η Galaxy Camera 2 αποτελεί εξαιρετική φορητή λύση, ιδανική τόσο για καθημερινές φωτογραφίσεις, όσο και για ειδικές περιστάσεις.

Στα βίντεο μπορεί επίσης να δοθεί μια μοναδική πινελιά με λειτουργίες, όπως το Multi Motion Video, που επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν την ταχύτητα της λήψης και να δημιουργήσουν επιταχυμένες ή επιβραδυμένες ταινίες. Κυμαινόμενο από οκτώ φορές πιο αργή από την κανονική ταχύτητα έως και οκτώ φορές πιο γρήγορα, αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει μία ιδιαίτερη οπτική αίσθηση στο βίντεο, για να μπορείτε να το απολαύσετε ξανά και ξανά. Η Galaxy Camera 2 καθιστά επίσης εύκολο για τους φωτογράφους να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές, όπως η Paper Artist και Xtremera για την προσαρμοσμένη διαμόρφωση των λήψεων τους απευθείας από την κάμερα, ώστε οι φωτογραφίες να μπορούν να επεξεργαστούν και να μοιράζονται χωρίς καθυστέρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα