Αμαλιάδα νεκρά βρέφη: Νέα καταγγελία για μωρό που παρουσίασε προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τα θανάτους βρεφών στην Αμαλιάδα, καθώς ήρθε στο φως μια νέα καταγγελία για ακόμη ένα βρέφος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας με υποξαιμία και αναπνευστικά προβλήματα, το οποίο ευτυχώς διασώθηκε από τους γιατρούς. Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα και τη γιαγιά του παιδιού μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Το περιστατικό σημειώθηκε αρκετά χρόνια πριν, όταν η 24χρονη μητέρα, που πλέον

έχει χάσει τα δύο παιδιά της, ήταν ακόμη ανήλικη και πρόσεχε τότε το συγκεκριμένο βρέφος, το οποίο παρουσίασε αναπνευστικά συμπτώματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να το σώσουν.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τελευταίου βρέφους που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, του μικρού Παναγιώτη. Τα ευρήματα των εξετάσεων αυτών αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου, παρέχοντας μια πληρέστερη εικόνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, η 24χρονη μητέρα επιμένει ότι ο μικρός Παναγιώτης μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ οι γιατροί παραθέτουν μια διαφορετική εκδοχή. «Έχω δώσει κατάθεση στις αρχές και είπα όσα γνωρίζω. Το παιδί που είδα ήταν νεκρό όταν το έφεραν στο νοσοκομείο», αναφέρει γιατρός στο ertnews, τονίζοντας ότι επιθυμεί δικαίωση για το παιδί. Οι αρχές εκτιμούν πως, με την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, η ιατροδικαστική έκθεση θα παράσχει κρίσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα συμβάλουν στην πλήρη διερεύνηση των συνθηκών γύρω από τον θάνατο του βρέφους και πιθανόν θα ανοίξουν τον δρόμο για την εξιχνίαση και άλλων σχετικών υποθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμαλιάδα, 24χρονη,amaliada, 24chroni