Μπαλτάς για Ειδομένη: «Η εικόνα αυτή είναι τιμητική για τη χώρα μας»

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς αναφερόμενος στο καυτό ζήτημα του προσφυγικού και συγκεκριμένα στην Ειδομένη όπου έχουν καταλύσει χιλιάδες πρόσφυγες δήλωσε «Η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για την Ελλάδα»

Στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Μπαλτάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο προσφυγικό πρόβλημα «παίζεται η τιμή της χώρας», ενώ στο ζήτημα επανήλθε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι η εικόνα της Ειδομένης είναι τιμητική για

την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού , η χώρα μας σ” αυτή την κρίση δείχνει ένα ανθρώπινο πρόσωπο προς τους χιλιάδες πρόσφυγες.

«Προσπαθούμε πείσουμε τους πρόσφυγες να πάνε στους καταυλισμούς που δημιουργούνται με πυρετώδεις ρυθμούς στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Μπαλτάς, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα είναι πολιτική αλληλεγγύης κι όχι βίας. «Η ντροπή της Ειδομένης είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και τις χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα