Δένδιας: Κάναμε λάθος που νομίζαμε ότι τελειώσαμε με την τρομοκρατία

«Νομίζαμε μετά την εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη" ότι είχαμε τελειώσει με την τρομοκρατία. Λάθος. Πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία», είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας με αφορμή το διπλό φονικό στο Νέο Ηράκλειο, κατά τη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Σχετικά

με τη δολοφονία σχολίασε ότι «αυτό δεν ήταν εκτέλεση αλλά άθλια δολοφονία και αυτοί άθλιοι δολοφόνοι και κακώς τα μέσα ενημέρωσης τους αποκαλούν εκτελεστές».

Απευθυνόμενος εν συνεχεία στον ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι «για να καταπολεμήσει η κοινωνία την τρομοκρατία χρειάζεται η ομόθυμη, απόλυτη χωρίς υποσημειώσεις και οποιαδήποτε εσωτερική διαφωνία σε κόμματα καταδίκη της τρομοκρατίας. Είναι το απαραίτητο βάθρο για να αντιμετωπιστούν όσοι στερούν ξεδιάντροπα την ζωή των πολιτών και την αξιοπρέπεια».

Σε ό, τι αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο υπουργός ανέφερε «ότι μόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα εμφανίστηκαν μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία».

Πέραν αυτών, ο κ. Δένδιας απαρίθμησε τις ενέργειες κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «περιορίστηκε δραστικά το μεταναστευτικό κύμα, ‘’καθάρισαν’’ τα κέντρα των μεγάλων πόλεων, αντιμετωπίστηκε η εγκληματικότητα, περιορίστηκαν οι δασικές φωτιές του καλοκαιριού κλπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα