Δούρου: Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων

Την στάση της στο «επίμαχο» ζήτημα των πλαστών πτυχίων δημοτικών υπαλλήλων ξεκαθάρισε η περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, δηλώνοντας εμφατικά, πως ουδέποτε τάχθηκε υπέρ των πλαστών πτυχίων.

Η κα Δούρου εξήγησε επίσης ότι τάσσεται εναντίον της αξιολόγησης στο Δημόσιο και έδωσε εντολή στις διευθύνσεις της Περιφέρειας να μη στείλουν κανένα έγγραφο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

«Η συντονισμένη απαξίωση του δημοσίου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης μας βρίσκει αντίθετους. Υπονομεύει το αύριο

της πατρίδας. Μετά από αυτή τη εβδομάδα συκοφαντίας και διαστρέβλωσης, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δημιούργησε εσκεμμένα αυτή τη κατάσταση», τόνισε αρχικά στην ομιλία της και συνέχισε λέγοντας: «Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων. Αναζητήστε τους στους κόλπους σας με τις μαζικές ρουσφετολογικές προσλήψεις. Καλώ να μου φέρουν μία δήλωση μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ενός πλαστού πτυχίου. Δεν θα βρουν γιατί δεν υπάρχει».

«Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική. Η περιφέρεια δίνει εντολή στις διευθύνσεις της να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο. Οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες σε ό, τι μας αφορά θα ενταθούν. Είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά: Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!», δήλωσε, κλείνοντας την τοποθέτησή της για το ζήτημα η περιφερειάρχης Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα