Δραματικές στιγμές για πατέρα και γιο από επίθεση μαυροφορεμένων χούλιγκαν

Μέλη συμμορίας χούλιγκανς χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές ανηλεώς πατέρα και γιο, για να…εκδικηθούν όπως τους είπαν τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το νέο, ένα ακόμη, αιματηρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας, που μπορεί να οδηγήσει σε δράματα, καταγράφεται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο πατέρας και ο γιος του, έζησαν στιγμές τρόμου, όταν, αφού παρακολούθησαν τον διεθνή αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού

με την αγγλική Τσέλσι, επέστρεφαν με τη μοτοσικλέτα τους στο σπίτι τους στα Δυτικά Προάστια. Ενώ είχαν σταματήσει σε κόκκινο σηματοδότη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο 52χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του, άρχισαν να δέχονται βρισιές και απειλές από την ορδή των χούλιγκανς, που ήταν περίπου οκτώ, όλοι νεαρής ηλικίας. Οι δράστες, είπαν τα θύματα της τυφλής οπαδικής επίθεσης, φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα και περιλαίμια. Δεν δίστασαν να ρίξουν τον πατέρα και το παιδί του από τη μοτοσικλέτα. Πεσμένους στο οδόστρωμα, άρχισαν αφηνιασμένοι, να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, σε πρόσωπο και κεφάλι, αδιαφορώντας για το κακό που μπορούσαν να προκαλέσουν στους ανύποπτους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι μαυροφορεμένοι χούλιγκανς, απειλούσαν τον πατέρα και τον γιο ότι θα τους σκοτώσουν «ως αντίποινα για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη»! Δεν σταμάτησαν εκεί. Ένας από αυτούς άρπαξε από τον 52χρονο πατέρα το κασκόλ της αγγλικής Τσέλσι, που κρατούσε σαν ενθύμιο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τον 22χρονο το μπουφάν και το φούτερ του Παναθηναϊκού, το κράνος, το κινητό και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας… Σύμφωνα με τα θύματα, η άγρια αιματηρή και τρομακτική επίθεση, κράτησε περίπου πέντε λεπτά και οι δράστες, πεζοί απομακρύνθηκαν από την οδό Φωκών προς την οδό Αδάνων. Στην περιοχή μετά την καταγγελία κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά παρά τις περιπολίες δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν σε πρώτη φάση. Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των άκρως επικίνδυνων χούλιγκανς και συνεχίζονται εντατικές οι έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δραματικές,dramatikes