Δυο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης και σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 48 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι δύο δράστες καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν, σε αγροτική π εριοχή της Ροδόπης , δύο φυτείες με καλλιεργημένα δενδρύλλια κάνναβης, οι οποίες ήταν πλησίον σε αγροτεμάχια των δραστών και τις έθεσαν υπό διαρκή επιτήρηση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν την πρώτη φυτεία

δεκατρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,45 έως 1,85 μέτρων. Επίσης εντός της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει ο 24χρονος πριν από ένα χρόνο περίπου, από την πόλη της Κομοτηνής.

Ακολούθως, στο χώρο δεύτερης φυτείας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,50 έως 2,50 μέτρων, στις βάσεις των οποίων υπήρχε ειδικό σύστημα ποτίσματος. Επίσης, στο αγροτεμάχιο του 48χρονου, καθώς και σε έτερο σημείο στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,34 έως 1,80 μέτρων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα