Ευτυχισμένοι που φορούν την «ερυθρόλευκη» Κάμπελ, Ρομπέρτο, Μετζανί και Ολαϊτάν

Δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το γεγονός πως θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Ολυμπιακού οι Τζόελ Κάμπελ, Ρομπέρτο, Καρλ Μετζανί και Μάικλ Ολαϊτάν κατά την παρουσίασή τους, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Οι τέσσερις νεοαποκτηθείς δήλωσαν πανευτυχείς που ανήκουν στους νταμπλούχους Ελλάδας και δεσμεύτηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο Ρομπέρτο δήλωσε: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να έχω τις περισσότερες επιτυχίες

με τον σύλλογο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσω στο Champions League. Θα ήθελα να ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται».

Ο Κάμπελ σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και έχω μεγάλη φιλοδοξία νε πετύχω με την ομάδα και να ανταπεξέρθω στις απαιτήσεις που υπάρχουν». Ερωτηθείς για το αν είχε μιλήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό και αν πήρε κάποια συμβουλή μετά τον δανεισμό του: «Δεν μίλησα μαζί του, επειδή έλειπαν σε προετοιμασία και δεν είχαμε τέτοια κουβέντα».

Ο Καρλ Μεντζανί τόνισε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Θα ήθελα να επαναλάβω πως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Μάικλ Ολαϊτάν, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω θέση σε αυτό τον σύλλογο. Είμαι έτοιμος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα», ενώ για τη θέση που θα έχει στην ομάδα, υποστήριξε: «Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα