Έκτακτη Εξέλιξη! Συνέλαβαν αυτόν που υποτίθεται ότι προστάτευε τον Κουμουτσάκο!

Στη σύλληψη ενός ατόμου προέβη πριν από λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία για τον χθεσινό ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου και σύμφωνα με πληροφορίες του Πέτρου Καρσιώτη και της «Αττικής freepress» ο συλληφθείς είναι ο μεγαλόσωμος άνδρας, που στις φωτογραφίες και στο βίντεο με τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου, φαίνεται πως τον προστατεύει.

Ωστόσο, η Αστυνομία εξέτασε το υλικό και από εκεί είδαν, ότι ο εν λόγω

άνδρας, που συμμετέχει σε Σύλλογο Ποντίων στην Αττική, φαίνεται πως είναι αυτός, που λίγα λεπτά πριν έδωσε εντολή για να επιτεθούν στον Κουμουτσάκο οργανωμένα!

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα, ενώ έχουν γινει κατ’ οικον έρευνες. Ωστόσο, όπως εκτιμούν από την ΕΛ.ΑΣ. τα εν λόγω άτομα κρύβονται και έχουν εξαφανιστει, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές της Αττικής.

Συν τοις άλλοις, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο λεγόμενος «γυμναστής», που υποτίθεται ότι γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο, δεν είναι αυτός, αλλά κάποιος, που του μοιάζει, αφού ο άνδρας με το παρατσούκλι «γυμναστής» προσήχθη στη ΓΑΔΑ και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν καν στη συμπλοκή και δεν έχει την παραμικρή σχέση!

Keywords
Τυχαία Θέματα