Έρευνα της αστυνομίας για περίεργη εξαφάνιση 4χρονου σε σταθμό του ΗΣΑΠ – Έκκληση και από το Χαμόγελο του Παιδιού

Μια νέα υπόθεση εξαφάνισης ανήλικου παιδιού και μάλιστα ηλικίας μόλις 4 ετών, ερευνά η αστυνομία, ενώ υπάρχει αναζήτησή του και από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα αγοράκι, τον Άγγελο, ο οποίος χάθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά, ή εγκαταλείφθηκε μέσα στο βαγόνι του τραίνου στο οποίο επέβαινε συνοδευόμενο. Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ένας 57χρονος προσήλθε

στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας και έκανε δήλωση εξαφάνισης του παιδιού, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η Ρωσίδα σύντροφός του του τηλεφώνησε λέγοντάς του ότι το παιδί χάθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι εκτός του παιδιού εξαφανίστηκε και η 41χρονη Ρωσίδα μητέρα του, αμέσως μετά το τηλεφώνημα που έκανε στον 57χρονο.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση τόσο από τις αστυνομικές αρχές όσο και από το Χαμόγελο του Παιδιού που απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τον παιδί. Όπως αναφέρεται, ο 4χρονος όταν χάθηκε φορούσε ένα κίτρινο μπουφάν, ενώ έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 116000 ή 100.

Keywords
Τυχαία Θέματα