Έτσι έγινε η μεταγραφή του Φετφατζίδη στη Τζένοα

Στις 20 Ιουλίου 2010 η Τζένοα παραχώρησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην Μίλαν έναντι 14.000.000 ευρώ.

Ο διεθνής στόπερ είχε αποκτηθεί δύο χρόνια νωρίτερα δικαιώνοντας τους ανθρώπους των "Grifone".

Έκτοτε η ελληνική αγορά απασχολεί σοβαρά την ομάδα της Γένοβας.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπορεί να μην κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην Τζένοα, ωστόσο η μετέπειτα παρουσία στου στη Serie Β με την Βερόνα αλλά και την Ρόμα ήταν αξιοσημείωτη

Η ιταλική ομάδα επιμένει ελληνικά με την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Επιλογή που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Στη Τζένοα εκτιμούν πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει μεγαλύτερες προοπτικές ανέλιξης σε σχέση με τον Ταχτσίδη θεωρώντας πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν (περίπου 4.000.000 ευρώ) ανταποκρίνονται πλήρως στην αξία του.

Ο "Φέτφα" βρίσκεται στα ραντάρ της Τζένοα εδώ και δύο χρόνια ωστόσο το φλερτ με τον πρώην πλέον παίκτη του Ολυμπιακό επισημοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές ταξίδεψαν στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Ο νεόκοπος τεχνικός της Τζένοα, Φάμπιο Λιβεράνι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Φετφατζίδη σκοπεύοντας σταδιακά να του δώσει ευκαιρίες.

Αγωνιστικά θεωρεί πως ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του ως περιφερειακός επιθετικός, ενώ εκτιμάται πως μπορεί να "μοσχοπουληθεί" όπως έγινε και στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η πρόταση της Τζένοα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι "Rossoblu" θεωρούν πως συνθήκες είναι ιδανικές προκειμένου ο Φετφατζίδης να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο βαθμός ετοιμότητας άλλωστε ήταν τέτοιος που έπεισε τον πρόεδρο Πρετσιόζι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την μεταγραφή του παρότι την περυσινή σεζόν λογίζονταν ως "ρεζέρβα" στους πρωταθλητές Ελλάδας.

πηγη sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα