Ευαγγελία Αραβανή:«Σκέφτομαι τον Ηλία ως πατέρα των παιδιών μου»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Η Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στο περιοδικό people για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον τραγουδιστή.

«Επειδή έχω φορέσει πολλά νυφικά, θέλω απλά κάτι λιτό για το γάμο μου. Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν παντρεύομαι φέτος» και πρόσθεσε για τον Ηλία

Βρετό οτι: «Στον Ηλία με κέρδισε το ότι είναι ευαίσθητος και πως σε αντίθεση με άλλους δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Από εκεί και ύστερα είναι ρομαντικός, έχουμε χημεία, επικοινωνούμε απόλυτα και δεν τσακωνόμαστε ποτέ. Κάποιες φορές τον σκέφτομαι ως πατέρα των παιδιών μου, γιατί πιστεύω ότι θα είναι γλυκός και καλός και τρυφερός μπαμπάς.»

Τέλος, για αυτούς που της άσκησαν κριτική για τα προσωπικά της, λέει: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν η αναφορά του ονόματός μου σε εκπομπή που έλεγαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα επαγγελματικά και πως το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν είναι η προσωπική μου ζωή.»

Το άρθρο Ευαγγελία Αραβανή:«Σκέφτομαι τον Ηλία ως πατέρα των παιδιών μου»! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα