Φρίκη στη Ρόδο: Ομολόγησε πως κακοποίησε πτώμα 9χρονου κοριτσιού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κάθε αρρωστημένη φαντασία ξεπερνούν τα τερατώδη εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ένας ο 60χρονος Άγγλος.

Η Ιντερπόλ έδωσε σήμα στις ελληνικές Αρχές, για να ερευνήσουν την υπόθεση, δίνοντας μάλιστα στην αστυνομία και συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat» με χρήστες που ενημέρωνε για τις φρικτές του εμπειρίες.

Ο 60χρονος που κατοικεί στη Ρόδο, κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης κόρης πρώην φίλης του αλλά και της ίδιας του της ανήλικης κόρης που υπέφερε στα χέρια του για 15 ολόκληρους μήνες. Αυτό όμως

που προκαλεί ανατριχίλα είναι η ομολογία του κατά την ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης προέβη σε μία αποτρόπαια πράξη. Κακοποίησε σεξουαλικά ένα 9χρονο νεκρό κορίτσι.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Άγγλου στις Καλυθιές και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξέτασε τα στοιχεία και εντοπίστηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία. Τριάντα τρεις φωτογραφίες με ανήλικα άτομα σχεδόν γυμνά, σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις είχαν σταλθεί και σε άλλους χρήστες, στους οποίους ο 60χρονος μιλούσε για τις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Σε μήνυμα μάλιστα, ομολογεί πως έχει συνευρεθεί κατά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3,5 και 7 ετών με καταγωγή από Σκωτία ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του πως κακοποίησε το νεκρό σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού. Ο αλλοδαπός κάτοικος της Ρόδου, επικοινωνούσε με τη βοήθεια της βιντεοκλήσης με γονείς ανήλικων παιδιών και δε δίσταζε όπως έχει καταγραφεί στη Δίωξη, να ζητά να εμφανιστούν στην κάμερα τα μικρά παιδιά.

Σήμερα, η ανακρίτρια της Ρόδου περιμένει τον 60χρονο, μαζί με την διορισμένη από το δικαστήριο συνήγορο κ. Εύη Αρνιθενού, να δώσει εξηγήσεις για τις διεστραμμένες πράξεις του.

Το άρθρο Φρίκη στη Ρόδο: Ομολόγησε πως κακοποίησε πτώμα 9χρονου κοριτσιού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα