Γιατί έγινε έξαλλος ο Παππάς με δημοσιογράφο της DW (video)

Εκνευρίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από τις σκληρές ερωτήσεις αλλά και το ύφος του δημοσιογράφου της Deutsche Welle στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες. Τα νεύρα του στενού συνεργάτη του κ.Τσίπρα δεν… άντεξαν με τον κ.Παππά να αναφωνεί «ω, Θεέ μου!», ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη.

Η περιπετειώδης συνέντευξη

Ο… ενοχλητικός παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict

Zone», Michel Friedman, πίεζε εξαρχής τον Έλληνα υπουργό καθώς τον ρώτησε αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί. Ο Νίκος Παππάς στα 26 λεπτά που διήρκησε η… ανάκριση στο Μέγαρο Μαξίμου δύο φορές προσπάθησε να βάλει τέλος στη συνέντευξη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο δημοσιογράφος τού διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή τη δήλωση;». Ο κ. Παππάς απάντησε ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Χαμός για το «λιάζονται»

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η ίδια η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε και ο Έλληνας υπουργός φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ; Μπορούμε να κόψουμε;» είπε κοιτάζοντας αριστερά του, ψάχνοντας οδό διαφυγής.

Στους τίτλους τέλους φαίνεται ο εκνευρισμός του υπουργού Επικρατείας, ενώ η ερώτηση σχετικά με τη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου αρχίζει από το 23′.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα