Γιόνας Γκουτιέρεζ: “Πάσχω από καρκίνο”

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο στους όρχεις έκανε ο ποδοσφαιριστής Γιόνας Γκουτιέρεζ το βράδυ της Τρίτης, λέγοντας μάλιστα ότι έβαλε τα κλάματα όταν το έμαθε. Ο πρώην Αργεντινός άσος της Νιούκαστλ τόνισε ότι η βρετανική ομάδα παρά το γεγονός ότι κράτησε το θέμα εκτός δημοσιότητας του ζήτησε να αποχωρήσει.

«Όταν μου επιβεβαίωσαν ότι είχα καρκίνο, πήγα σπίτι κι έκλαιγα. Αυτός είναι ο πιο δύσκολος αγώνας που καλούμαι να δώσω», ανέφερε και συνέχισε: «Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά. Αυτό που μετράει είναι η υγεία και θα πρέπει να αρχίσω χημειοθεραπείες. Ήταν

σκληρό να βλέπω να μου πέφτουν τα μαλλιά. Δεν ήθελα να τα κόψω. Η καταπολέμηση του καρκίνου κάνει τα υπόλοιπα προβλήματα ασήμαντα. Αποφάσισα να αποκαλύψω το πρόβλημα μου, γιατί ίσως βοηθήσω έτσι κι άλλα άτομα που πάσχουν από καρκίνο».

Και κατέληξε: «Έβγαλα τον αριστερό όρχι, επέστρεψα στην Αγγλία, αλλά η Νιούκαστλ μου είπε να ξαναφύγω».

Ο πρώην διεθνής άσος (22 εμφανίσεις και 1 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής) θα συνεχίσει πλέον τη θεραπεία του σε κλινική της Αργεντινής. Μετά από έξι σεζόν στη Νιούκαστλ, με την οποία είχε 177 συμμετοχές και 10 τέρματα, δόθηκε δανεικός στη Νόριτς τον περασμένο Ιανουάριο, όπου και σταμάτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα