Η Megan Fox ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με τη Lindsay Lohan

Αλλιώς το εννοούσε και αλλιώς το πήρε ο κόσμος το σχόλιο της ηθοποιού για την συνάδελφό της Lindsay Lohan. Τώρα με τη συνέντευξή και τη φωτογράφισή της, στο εξώφυλλό του “Esquire”, η Megan Fox ξεκαθαρίζει ότι δεν μίλησε απαξιωτικά για το πρόσωπο της Lindsay Lohan.

Η ηθοποιός έκανε μία σύγκριση μεταξύ της Marilyn Monroe και της Lindsay Lohan, λέγοντας: «Ήταν όπως η Lindsay Lohan. Ήταν μία ηθοποιός που δεν μπορούσες να στηριχθείς και δεν ήταν σίγουρη. Είχε όλες τις αρετές του κόσμου και τις σπαταλούσε».

Και

επειδή αυτό που ειπώθηκε, «πυροδότησε» αρκετά σχόλια, η Megan εξήγησε: «Ο δημοσιογράφος και εγώ συζητούσαμε γιατί θέλω να αφαιρέσω το τατουάζ της Marilyn Monroe, γιατί κατά τη γνώμη του, η ηθοποιός ήταν δυναμική και σύμβολο για τις γυναίκες. Προσπάθησα να κάνω έναν παραλληλισμό μεταξύ της Lindsay και της Marilyn ώστε να εξηγήσω πώς το βλέπω εγώ, ότι μπορεί τώρα η Marilyn να είναι ένα σύμβολο, αλλά τότε κανείς δεν την σεβόταν ή την έπαιρνε στα σοβαρά.»

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο ήταν ταλαντούχες, που το φυσικό τους ταλέντο χανόταν μέσα στο χάος των σκληρών μίντια για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στην ζωή τους επαγγελματικά και προσωπικά. Θέλω αυτό να είναι μία σύγκριση και για παρόμοιες περιπτώσεις στο Hollywood. Δυστυχώς βγήκε προς τα έξω ως άστοχο σχόλιο μου. Δεν ήταν στους σκοπούς μου να κριτικάρω ή να υποβιβάσω την Lindsay. Δεν θέλω να αισθανθεί «κακοποιημένη» γιατί δεν το αξίζει. Μπορεί να μην μίλησα κατανοητά στην συνέντευξη και αυτό ήταν δικό μου λάθος.»

Keywords
Τυχαία Θέματα