Καμίνης για μεταναστευτικό: Δεν θα κάτσω να παίζω μπουνιές με τον Καμμένο

Το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα έχει εξελιχθεί σε μείζον και «φλέγον» για την ελληνική κυβέρνηση και τους δήμους και ιδιαίτερα για τον δήμο Αθηναίων, με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη να προβαίνει σε μια δήλωση-επίθεσης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ξέσπασε σχετικά με τους χώρους παραμονής, λέγοντας:

«Εγώ δεν θα κάτσω να παίζω μπουνιές με τον κ. Καμμένο. Εγώ έχω απέναντί μου μία κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει αλληλέγγυα ευθύνη και τα μέλη της υποχρεούνται το ένα προς το άλλο ακριβώς να είναι αλληλέγγυοι και να έχουν κοινή πολιτική. Δεν είναι δουλειά μου εμένα να τα βάζω με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής».

«Ο δήμος της Αθήνας και τον δρόμο έχει δείξει παραχωρώντας χώρο και αυτή τη στιγμή θέτει πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις προκειμένου και πάλι να βοηθήσει. Να το κάνουν και οι άλλοι γιατί το πρόβλημα θα πέσει πάνω στα κεφάλια μας και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε», ανέφερε εκτός των άλλων ο κ. Καμίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα