Καρατζαφέρης: Πολιτική σκευωρία και «προστυχιές»

Αρνήθηκε τα πάντα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει επαρκώς και με σαφήνεια το πώς βρέθηκαν τα λεφτά στις off-shore εταιρίες που έχει στην κατοχή του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή στο κανάλι ART για να δώσει τη δική του απάντηση σε όσα

του προσάπτουν. Απέδωσε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο σε πολιτική σκευωρία και διαμήνυσε πως βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω των αυξημένων ποσοστών του κόμματός του.

«Θέλουν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «προστυχιές» τα όσα του προσάπτουν λέγοντας: «Μην πιστεύετε τις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης παραπέμφθηκε ομοφώνως με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση “πόθεν έσχες” και παράνομη συμμετοχή σε off-shore. Επίσης, ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα