Κατά της άρσης της ασυλίας του Π. Καμμένου η Επιτροπή Δεοντολογίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την μη άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια, αφού εξέτασε την μηνυτήρια αναφορά αστυνομικού σε βάρος του υπουργού Άμυνας για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κατά την διάρκεια επίσκεψής του Πάνου Καμμένου στην Κω,

δέχτηκε προπηλακισμό με ανθρώπους που ήταν συγκεντρωμένοι να του πετάνε πέτρες και αβγά, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία προσφύγων και μεταναστών στο νησί.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν, τότε, χαρακτηριστεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως “ακροδεξιοί” και “χρυσαυγίτες”, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είχε αναφερθεί στον αστυνομικό, γράφοντας στο twitter «επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί».

Ο αστυνομικός, που κατονομάστηκε από τον Πάνο Καμμένο, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του αρχηγού τον ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας ότι δεν βρισκόταν στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό. Κατά της άρσης ασυλίας τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων.

Ισοψηφία για την περίπτωση Δημητριάδη

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξετάστηκε και η περίπτωση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Δημητριάδη ο οποίος κατηγορείται ότι εξύβρισε άτομο που τον προπηλάκισε. Στην περίπτωση αυτή οι ψήφοι υπέρ και κατά της άρσης ασυλίας ήταν ισάριθμοι. Και οι δύο περιπτώσεις θα κριθούν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το άρθρο Κατά της άρσης της ασυλίας του Π. Καμμένου η Επιτροπή Δεοντολογίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα