Κρίσιμες ώρες για ΑΕΚ

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ώρες που περνάει η ομάδα της ΑΕΚ, με την τιμωρία της UEFA να ελλοχεύει εφ’ όσον δε ρυθμιστούν οι οφειλές της ΠΑΕ. Το Δ.Σ. δεν είχε ευτυχή κατάληξη τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί και σήμερα Τρίτη. Το μόνο που αποφασίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας είναι να καθιερωθεί η μαθητική εξέδρα, καθώς η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η διορία των μετόχων πάντως λήγει την Τετάρτη (14/3), καθώς αν δεν γίνουν

βήματα για τη σωτηρία της ομάδας, το ΔΣ θα παραιτηθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την εξαιρετική παρουσία τους στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η οποία βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της μεγάλης νίκης.

Παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συστράτευση όλης της οικογένειας της ΑΕΚ με την παρουσία στο γήπεδο εκπροσώπων του Συνδέσμου Παλαιμάχων, της ομάδας μπάσκετ, των τμημάτων της Ερασιτεχνικής και των μαθητών δημοτικών σχολείων με τους συνοδούς τους, πρωτοβουλία που πρόκειται να καθιερωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ θα είναι πάντα τεράστια ομάδα είναι οι χιλιάδες φίλαθλοί της και στη δύσκολη αυτή περίοδο μόνο η στήριξή τους μπορεί να την κρατήσει ζωντανή».

Τέλος η Ένωση θα εκδώσει «μίνι» εισιτήρια διαρκείας για τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που απομένουν (με Παναιτωλικό και Ατρόμητο), αλλά και για τα ματς των πλέι οφ. Η τιμή του θα είναι 50 ευρώ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να προσδοκά σε έξτρα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα