Μάλμε – Ολυμπιακός 0 – 1: «Υποφέραμε, αλλά τα καταφέραμε»

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τρίποντα του στη League Phase του Europa League, καθώς μετά την «τριάρα» στην Μπράγκα στο Φάληρο πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Μάλμε. Μετά τη νίκη των Πειραιωτών στη Σουηδία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στον «εκτελεστή» Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Για τη νίκη

στο Μάλμε: «Σήμερα ήμουν πεπεισμένος ότι θα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το στιλ του αντιπάλου μάς ενθάρρυνε να κάνουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερη άνεση, βάλαμε γκολ, χάσαμε πέναλτι, πιέσαμε αρκετά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είδε τη σταθερότητα που επιθυμεί από την ομάδα του: «Στο παιχνίδι με την Μπράγκα ήταν πιο εύκολο λόγω των πολλών γκολ που είχαμε βάλει. Σήμερα έπρεπε να υποφέρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη αλλά τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι έχουμε αντοχή και η σταθερή μας απόδοση μάς βοήθησε να κερδίσουμε».

Για τον Ελ Καμπί και αν μπορεί να πετύχει φέτος περισσότερα γκολ από ότι πέρσι: «Αν καταφέρει να πλησιάσει αυτό το νούμερο θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το να το ξεπεράσει θα είναι εξωπραγματικό. Είναι ένα μεγάλο νούμερο (37). Αν καταφέρει να βάλει τόσα γκολ θα σημαίνει ότι και η ομάδα πάει καλά, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να σκοράρει πολλά γκολ. Το να πετυχαίνει πολλά γκολ είναι σημάδι ότι και η ομάδα πηγαίνει καλά». Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών ρωτήθηκε στη συνέντευξή Τύπου για τους τραυματίες δίνοντας μία πρώτη εικόνα για τον Φρανσίσκο Ορτέγα.

«Ο Ορτέγα σίγουρα θα του χρειαστούν 3 με 4 εβδομάδες για να γυρίσει. Θα του πάρει τόσο. Ο Πιρόλα δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό».

Ρέτσος: «Δώσαμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο, αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός στο παιχνίδι και μετά το «διπλό» μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV. Ο διεθνής στόπερ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, ενώ ευχαρίστησε και τους 1.500 φιλοξενούμενους οπαδούς για τη στήριξη. «Συγχαρητήρια σε όλους και τους οπαδούς μας που ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε πάρα πολύ και μας δίνουν ώθηση. Σήμερα δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο, σίγουρα θα μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Δεν δεχθήκαμε γκολ και νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Συνεχίζουμε και προχωράμε καθώς έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια μετά την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Έχουμε αφήσει πίσω μας την περσινή επιτυχία και θέτουμε νέους στόχους για τη σεζόν και ατομικούς και προσωπικούς. Αν είχαμε μείνει στην περσινή μας πορεία δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα φέτος. Συνεχίζουμε έτσι, θέλουμε πάντα όλοι να δίνουμε το 100% του εαυτού μας και αποδεικνύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», είπε ο Ρέτσος.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα