Να μείνει στο «κόλπο»

Να αφήσει πίσω για λίγο την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη και γενικά την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάτσιο (20:00, ΑΝΤ1), για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «πράσινοι» θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο και Σο, ενώ το αρχικό σχήμα της ομάδας αναμένεται να αποτελείται από τους εξής έντεκα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, ενώ μπροστά του-από δεξιά προς αριστερά-θα παίξουν οι Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, ο οποίος δίπλα του θα έχει (πιθανότατα) τον Λαγό και τον Ζέκα. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι (ή Τοτσέ).

Από την άλλη, οι φορμαρισμένοι Ιταλοί θα αγωνιστούν με σύστημα 4-1-4-1. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα τοποθετήσει κάτω από την εστία τον Μπισάρι, ο οποίος μπροστά του-από δεξιά προς αριστερά-θα έχει τους Σκαλόνι, Σιανί, Μπιάβα και Καβάντα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λεντέσμα. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μάουρι, Ερνάνες, Γκονζάλες και Καντρέβα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Φλοκάρι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκαρφάνια, Γκουεριέρι, Ντίας, Ράντου,, Κόνκο, Κάνα, Ονάτσι, Κότζακ, Κλόζε και Ζάρατε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα