Νίκη 1-0 για τον Παναθηναϊκό και αποδοκιμασίες για τον Αναστασίου

Σκούρα τα βρήκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πλατανιά, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, μια νίκη που του δίνει τον «αέρα» που θέλει για να «αναπνεύσει» μετά το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ατζαγκούν στον εξτρά χρόνο (45+1′ ) του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης στην οποία ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλός και έφερε τους «πράσινους» σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποδοκιμάσει

έντονα στο τέλος του παιχνιδιού τον προπονητή του «τριφυλλιού» Γιάννη Αναστασίου.

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πάρει κεφάλι στο σκορ και τον Πλατανιά να είναι πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να έχει κλειστεί πίσω. Τελικά το γκολ ήρθε για τους παίκτες του Αναστασίου στην εκπνοή του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Πλατανιάς απειλούσε, ενώ οι δικοί του παίκτες δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς την περιοχή του Ολιμπά.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους φιλάθλους των «πρασίνων» να μην είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας γεγονός που χρεώνουν στον Γιάννη Αναστασίου.
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Σελίν, Κουλιμπαλί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (57΄ Αμπέντ), Καρέλης (64΄ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Νάνο (90΄+1 Τριανταφυλλόπουλος), Τελάντερ, Πράνιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Ολιμπά, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς (76΄ Γιακουμάκης), Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Ράμος (82΄ Γουνδουλάκης), Κουλιμπαλί, Ντίνας, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος (56΄ Τσουράκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα