Πανούσης: Φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής αυλικών το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής πανεπιστημίου Γιάννης Πανούσης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην παρευρεθεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, κάνοντας λόγο για «μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής αυλικών».

Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Πανούσης είπε πως θεωρεί πως μοιάζει με φάρσα «η δημοκρατικοφάνεια του “ό,τι πει το συνέδριο”,

λες και δεν στήνονται συνέδρια, ή όλα έρχονται με διαφάνεια». «Δεν θα είμαι εκεί. Είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση», ανέφερε ο κ. Πανούσης.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς του πρόεδρου του κόμματος. «Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτήν τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το -τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιον πολιτικό χρόνο;», διερωτήθηκε ο κ. Πανούσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μοιάζει να είναι σαν αυτοσκοπός, ένα συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα όπου ακούγεται γενικώς ότι πρέπει να επιζήσει η ανανεωτική αριστερά για το έθνος κλπ και θα συζητήσει την επανεκλογή του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα