Σακίρα: Θα ανέβει στη σκηνή του WorldPride 2025

Η Σακίρα θα ανέβει στη σκηνή του Nationals Park, στην Ουάσινγκτον, για τη συναυλία καλωσορίσματος του WorldPride στις 31 Μαΐου του ερχόμενου έτους. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ θα φέρει την παγκόσμια περιοδεία της «Las Mujeres Ya No Lloran» στην Ουάσινγκτον στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών του Pride, με το 2025 να σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση Pride

στην πόλη. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν θα παρουσιάσει κομμάτια μόνο από το νέο της άλμπουμ, αλλά και από τη λίστα των μέχρι τώρα επιτυχιών της. Η Muriel Bowser, δήμαρχος της Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι η πόλη «ανυπομονεί» για τον ερχομό της εκδήλωσης. «Υπάρχουν πολλά για να περιμένουμε με ανυπομονησία και πολλά για να είμαστε ενθουσιασμένοι – και η εναρκτήρια συναυλία με τη Σακίρα είναι ένας ακόμη φανταστικός λόγος για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στην Ουάσιγκτον για το WorldPride», δήλωσε.

Το WorldPride είναι μια σειρά εκδηλώσεων Υπερηφάνειας που διοργανώνονται από την InterPride, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε μια συγκεκριμένη πόλη κάθε χρόνο. Αν και η Σακίρα δεν έχει σχολιάσει συγκεκριμένα την παρουσία της στο WorldPride, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα δώσει το «καλύτερο σόου της», καθώς ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική το 2025. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας το καλύτερο σόου μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την έμπνευση [που μου δίνετε για] να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να γιορτάσω μαζί σας τον Μάιο!», έγραψε η Σακίρα στην ανάρτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίρα, WorldPride 2025,sakira, WorldPride 2025