Σθένος στην χώρα μας αναγνωρίζει το Blooberg, για νέο ”μνημόνιο…”!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το πρακτορείο Blooberg, αποκαλύπτει τις αξιοσημείωτες άμυνες της Ελλάδας απέναντι στις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συγκεκριμένα του Μάριο Ντράγκι, να λάβει και ένα τρίτο πακέτο διάσωσης.

Κάτι που προσέκρουσε στην κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας, όπως υποστήριξε Έλληνας αξιωματούχος της

αποστολής στο Eurogroup!

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχος της Ε.Ε. επισήμανε πως σύμφωνα με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί νέο πακέτο. Επιπρόσθετη βοήθεια θα κριθεί πιθανότατα απαραίτητη, καθώς η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με χρηματοδοτικό κενό, δεν μπορεί να βασιστεί στην στήριξη των αγορών και μένει πίσω στις δεσμεύσεις για την εξυγίανση της οικονομίας, πρόσθεσε ο ίδιος.

Νωρίτερα ο κ. Ντράγκι είχε προειδοποιήσει τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να πιστέψει ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Στην προσπάθεια να αποφύγει ένα τρίτο πακέτο η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα στις αγορές, με την πώληση 3ετους ομολόγου.

Το άρθρο Σθένος στην χώρα μας αναγνωρίζει το Blooberg, για νέο ”μνημόνιο…”! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα