Συγνώμη ζήτησε ο “unfair” Αντριάνο

Δεν τήρησε το fair play και βρέθηκε στο στόχαστρο όλων. Πλέον, δηλώνει μετανιωμένος. Ο λόγος για τον επιθετικό της Σαχτάρ Λουίζ Αντριάνο, ο οποίος πέτυχε ένα «προκλητικό» γκολ κατά την 5η αγωνιστική του Champions League, καθώς πήρε την μπάλα που επέστρεφε στην άμυνα της Νόρτζελαντ, στο πλαίσιο του fair play.

Οι δηλώσεις που έκανε

ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχουν ως εξής:

«Δεν είδα πώς ξεκίνησε η φάση, γιατί είχα στραμμένη την πλάτη μου προς την μπάλα και κοιτούσα προς την αντίπαλη εστία. Ήμουν στην επίθεση και δεν είδα τι έγινε στο δικό μας μισό του γηπέδου. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και όταν η μπάλα έφτασε σε μένα και οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν αντέδρασαν, πήρα την μπάλα και σκόραρα.

»Μετά, αφού είδα το βίντεο και αφού μίλησα με τους συμπαίκτες μου, συνειδητοποίησα τι έγινε. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς και την UEFA. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, πάντα θαύμαζα, σεβόμουν και θα σέβομαι τους κανόνες του Fair Play. Για άλλη μια φορά, ζητώ συγγνώμη και υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί. Θα είμαι πιο προσεκτικός στον αγωνιστικό χώρο και θα τηρώ τους κανόνες του fair play

Keywords
Τυχαία Θέματα