Τ. Πετρόπουλος: «Απειλή για την οικονομία η υπόθεση Μαρινόπουλου»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την έντονη ανησυχία του για τις απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσει στην ελληνική αγορά το ενδεχόμενο πτώχευσης του ομίλου Μαρινόπουλος εξέφρασε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «έρχεται ένα πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή όπου έχει τελειώσει η αξιολόγηση και αναμένεται να ξεκινήσει η ομαλή χρηματοδοτική ροή της Οικονομίας.

Αυτό λοιπόν είναι απειλή».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, ο Τ. Πετρόπουλος τόνισε ότι «η διαπλοκή είναι αντιπαραγωγική, οι ξένοι επενδυτές δεν έρχονταν στην Ελλάδα γιατί πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι άνοιγαν την πόρτα με το αζημίωτο. Οι επενδύσεις δεν έφθαναν στην Ελλάδα, γιατί κόστιζαν προτού ακόμη ξεκινήσουν».

Παράλληλα έκανε αναφορά στην επανεκκίνηση της κατασκευής των οδικών αξόνων, όπως την ΠΑΘΕ Πάτρα – Κόρινθος, τον οδικό άξονα της Ιόνιας οδού Ιωάννινα -Αντίρριο που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και στα έργα του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Πετρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, την φυγή των νέων επιστημόνων τονίζοντας ότι «κεντρικό θέμα για την κυβέρνηση είναι η παλλινόστηση των επιστημόνων από το εξωτερικό».

Το άρθρο Τ. Πετρόπουλος: «Απειλή για την οικονομία η υπόθεση Μαρινόπουλου» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα