”Τίποτα δε μπορεί να με παρηγορήσει” δηλώνει ο Μέσι μετά την ιστορική ήττα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από τις χειρότερες ώρες της λαμπρής ποδοσφαιρικής του πορείας περνάει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δηλώνει πως τίποτα δεν είναι ικανό να τον παρηγορήσει, ούτε καν η Χρυσή Μπάλα της διοργάνωσης που του απονεμήθηκε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τίποτα δεν μπορεί να με παρηγορήσει. Ούτε το βραβείο, ούτε κάτι άλλο. Ο στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να το απολαύσουμε με όλους στην Αργεντινή. Μετά το παιχνίδι που κάναμε, αξίζαμε κάτι παραπάνω, και ήταν πολύ οδυνηρό που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο.

Αν και είχαν

την κατοχή της μπάλας, εμείς είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Είχαμε τρεις καλές στιγμές, μία δική μου, μία του Ιγκουαΐν και μία του Παλάσιο» και στην συνέχεια προσέθεσε:

«Μετά από μακροχρόνιο διάστημα αποτυχίας μας να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά, καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Κάτι είναι κι αυτό. Ακόμη κι έτσι όμως, αποχωρούμε απογοητευμένοι που δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο, δεδομένης της εξέλιξης του τελικού. Αυτό μας αφήνει μια γεύση θυμού, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Το άρθρο ”Τίποτα δε μπορεί να με παρηγορήσει” δηλώνει ο Μέσι μετά την ιστορική ήττα! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα