283. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ (18:00)

13:42 9/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Η Μαρσέιγ έχει ηττηθεί μόνο σε 1/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο Πρωταθλήματος (6-3-1).

*Αήττητη η Μαρσέιγ στα 3/3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδι στο «Vélodrome» (2-1-0).

Γήπεδο: «Stade Vélodrome»
Προϊστορία: 4-2-2.

ΜΑΡΣΕΪΓ (3η): Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς την Πέμπτη (6/12) γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Κύπρο στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού. Βέβαια, παρατάχθηκε

με πολλούς αναπληρωματικούς καθώς είχε ήδη αποκλειστεί από τη διοργάνωση και η προσοχή της είναι στραμμένη στο Πρωτάθλημα. Στο Σαμπιονά αντέδρασε ιδανικά τρόπο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λυών και πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπρεστ με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην κορυφή της βαθμολογίας, αν την ευνοήσει το αποτέλεσμα στο Σεντ Ετιέν – Λυών.

Προηγούμενο ματς: Παρατάχθηκε με τα «δεύτερα» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού την Πέμπτη (6/12) για το Γιουρόπα Λιγκ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 41’, στο 79’ μάζεψε για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τρία λεπτά αργότερα.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα 3/5 τελευταία ματς της Μαρσέιγ στο Πρωτάθλημα.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι οι Φανί (ΑΜ 13/1) και Αντρέ Αγιού (ΕΠ 15/3), τραυματίες οι Σεϊρού (ΜΕ 15/1) και Ζινιάκ (ΕΠ 9/5).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μανταντά – Αμπνταλά, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Μορέλ – Μπάρτον, Καμπορέ – Αμαλφιτανό, Βαλμπουενά, Τζ. Αγιού – Ρεμί.

*G/G τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.
ΛΟΡΙΑΝ (11η): Την προηγούμενη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Τουλούζ. Σήμερα, βέβαια, το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο, ενώ μακριά από το γήπεδό της δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά φέτος έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα επτά ματς που έδωσε σε επίπεδο Πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχει δεχθεί 16 τέρματα και διαθέτει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας άμυνες στο Σαμπιονά. Σήμερα θα επιδιώξει να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αν και αυτό που την «καίει» περισσότερο είναι το ματς με τη Σοσό την ερχόμενη Τετάρτη (12/12). Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν οι Μπακά (ΑΜ 11/0) Τραορέ (ΜΕ 10/4)

Προηγούμενο ματς: Υποδέχθηκε την Τουλούζ και πήρε τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Κορνιέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Στατιστικό: NG τα 4/5 τελευταία ματς της Λοριάν.

Απουσίες (7): Τραυματίες οι Λε Λαν (ΑΜ 7/0), Μαρέκ (ΑΜ 7/0), Ζουφρέ (ΜΕ 14/0), Εκουέλε (ΑΜ 1/0), Κουταντέρ (ΜΕ 1/0), Μουλούμπα (ΜΕ 2/0), τιμωρημένος ο Κονέ (ΑΜ 14/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Οντάρ – Πεντρίνιο, Μπουριγιόν, Μπακά, Μπαρτέλμ – Ρομάο, Λοτόα, Κέρσια, Μονέ-Πακέ – Κορνιέ – Αλαντιέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα