298. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (20:00)

13:51 9/12/2012 - Πηγή: TNSite

Γήπεδο: «Vicente Calderon»
Προϊστορία: 10-3-3

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (2η): Μπορεί η μεσοβδόμαδη ήττα από την Πλζεν να πέρασε στο... χαλαρό, καθώς η Ατλέτικο είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να ξεχάσουν το ατυχές αποτέλεσμα του «Μπερναμπέου» για το πρωτάθλημα και να επιστρέψουν σήμερα στη φετινή... αγαπημένη τους συνήθεια, στις νίκες. Η ομάδα του Σιμεόνε συνεχίζει να διατηρείται στη 2η θέση, όμως από χθες νιώθει «καυτή» την ανάσα της Ρεάλ, η οποία κέρδισε και την πλησίασε στο -2 (34β. έχει η Ατλέτικο αυτή τη στιγμή).

Προηγούμενο

ματς: Από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Την Πέμπτη ηττήθηκε από τη Βικτόρια Πλζεν με 1-0, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα ματς όπου παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Το περασμένο Σάββατο γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» με σκορ 2-0. Δέχθηκε τα γκολ στο 16’ και στο 66’.

Στατιστικό: Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από 10 σερί NG και από 8/9 Under 2,5 για όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο αμυντικός Μιράντα (14/2), στα πιτς ο μέσος Κριστιάν Ροντρίγκες (12/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2 (με δύο αμυντικά χαφ): Κουρτουά – Φιλίπε Λουίς, Κάτα Ντίας, Γκοντίν, Χουανφράν – Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Αρντά, Κόκε – Φαλκάο, Ντιέγκο Κόστα.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (20η): Η Λα Κορούνια, από την πλευρά της, γνωρίζει εκ των προτέρων ότι η σημερινή της αποστολή παρουσιάζει τεράστιο βαθμό δυσκολίας, όμως είναι αναγκασμένη πλέον να «κυνηγά» τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να μην επιστρέψει εκεί όπου βρισκόταν στην περσινή σεζόν (Σεγούντα). Οι Γαλιθιάνοι βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε 14 ματς, ισοβαθμώντας με τη 19η Εσπανιόλ (έχει αγωνιστεί ήδη). Αγνοούν, δε, τη νίκη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, μετρώντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή η Λα Κορούνια γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπέτις με 2-3. Δέχθηκε δύο γκολ από τον Ρουμπέν Κάστρο στο 39’ και στο 55’, όμως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ισάριθμες «απαντήσεις» του Ρίκι (56’ και 61’). Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε από τον Κάμπελ στο 77’.

Στατιστικό: Το αποτέλεσμα με την Μπέτις έβαλε... τέλος σε 3 σερί Under 2,5.

Απουσίες (2): Τιμωρημένος ο Αϊθάμι (ΑΜ 9/0), εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους ο Πίτσι (ΕΠ 13/4).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αρανθούμπια – Αγιόθε, Ροντερίκ, Ινσούα, Λάουρε – Μπεργκαντίνιος, Αγκιλάρ – Καμούνιας, Βαλερόν, Μπρούνο Γκάμα – Ρίκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα