Την κακοποίησε και τον έβαλε να κρατάει πινακίδα στη μέση του δρόμου: Δέρνω γυναίκες. Να κορνάρεις αν είμαι κάθαρμα

17:56 21/12/2013 - Πηγή: TNSite

Η 20χρονη από την Tampa της Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε βγει με την παρέα της και γνώρισε τον Urena σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Οι νεαροί έφυγαν μαζί από το μαγαζί με το ίδιο αυτοκίνητο και όπως αναφέρει η Hessler, ο Urena άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά.

Παρότι εκείνη του ζήτησε διακριτικά να σταματήσει τη σεξουαλική του επίθεση, εκείνος συνέχισε. Όπως δηλώνει η νεαρή, ο "συνοδός" της βγήκε εκτός εαυτού μετά την απόρριψη και άρχισε να την χτυπά επανειλημμένα. Αποτέλεσμα; Η 20χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και

διάσειση.

Το επόμενο πρωί μετά την επίθεση, η Hessler τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Ωστόσο το ίδιο βράδυ, αποφάσισε να κάνει και κάτι παραπάνω για να εκδικηθεί τον άνδρα που την κακοποίησε. Βρήκε το προφίλ του Urena στο Facebook και διάβασε την ανάρτηση του που έγραφε: "Η χθεσινή νύχτα ήταν μια αφύπνιση για μένα. Πρέπει να αλλάξω".

Η ανάρτηση φαίνεται ότι συγκίνησε μεν τη Hessler, αλλά δεν την έκανε να αποσύρει πλήρως το μένος της. Πρότεινε όμως μια συμβιβαστική λύση στον επίδοξο εραστή της ο οποίος συμφώνησε απολύτως. Εκείνη δεν θα προχωρούσε σε μήνυση, αρκεί ο Urena να ακολουθούσε κατά γράμμα τις εντολές της.

Θα έπρεπε να κάτσει σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης επί 8 ώρες κρατώντας μια πινακίδα που θα έλεγε: "I beat women. Honk if I'm a scumbag" - "Δέρνω γυναίκες. Να κορνάρεις αν είμαι κάθαρμα".

Όπως και έγινε.

"Δεν θα ήθελα να πάει φυλακή. Δεν θα αλλάξει, δεν θα του προσφέρει κάτι ο εγκλεισμός", δήλωσε η Hessler.

Παρόλα αυτά η δικηγόρος της κακοποιημένης νεαρής δεν ήταν σύμφωνη με την εναλλακτική "ποινή". "Γυναίκες πεθαίνουν κάθε μέρα λόγω κακοποίησης και άσκησης βίας από τους συζύγους τους", είπε στο ABC.

"Σεξουαλικές κακοποιήσεις και επιθέσεις γίνονται κάθε μέρα. Το γεγονός ότι βάζουμε κάποιον να κάθεται κρατώντας μια πινακίδα μεταμέλειας στη μέση του δρόμου φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο".

Ο νεαρός πάντως φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Οι Αρχές δήλωσαν ότι τον αναζητούν καθώς το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

(Πηγή: huffingtonpost)

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα