H Αθηνά του «Power of Love» έγινε ξανθιά και έκανε πρόβα νυφικού

SHOWBIZH Αθηνά του «Power of Love» έγινε ξανθιά και έκανε πρόβα νυφικούΠαρασκευή, Ιούνιος 22, 2018 - 20:33

❱❱ Πρόβα νυφικού για την Αθηνά του «Power of Love»! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ζει πλέον στην Αθήνα, στο ίδιο σπίτι με τον καλό της...

... Δώρο Παναγίδη, αλλά δεν παντρεύεται, τουλάχιστον όχι προς το παρόν!

Γιατί φορά νυφικό; Γιατί θα είναι το βασικό μοντέλο του οίκου Τρανούλη στην επίδειξή του, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στο Ζάππειο. Η πρώην παίκτρια στο ριάλιτι του Σκάι

δοκίμασε όλα τα νυφικά του οίκου για να δει ποιο θα φορέσει και να καταπλήξει τα πλήθη. Την επιλογή έκαναν μαζί με τον Τάσο Τρανούλη και κατέληξαν σε μια δημιουργία σε στενή γραμμή, που θα αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και θα αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.

Το νυφικό είναι... υπό κατασκευή, καθώς θα ραφτεί πάνω στο σώμα της Αθηνάς και θα είναι όλο διάφανο, με μικρά κομμάτια υφάσματος στα σημεία όπου είναι απαραίτητα να τοποθετηθούν!

Η ξανθιά πλέον Αθηνά Χρυσαντίδου εξαργυρώνει τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από το «Power of Love», κάνοντας πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές στη μόδα.

Kουμπαριά

Παράλληλα, δέχεται προτάσεις και για συνεργασία σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και για φωτογραφίσεις σε περιοδικά. Τα σπουδαιότερα όμως που κέρδισε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι είναι η αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο αλλά και μια πρόταση για κουμπαριά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», κατά τη διάρκεια της πρόβας των νυφικών ο Τάσος Τρανούλης πρότεινε στη νέα του μούσα να την παντρέψει με τον Δώρο της, όταν αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα