Αυτόματος πωλητής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας!

18:41 7/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτόματος πωλητής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας!Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 18:40

❱❱ Ακόμη και με κέρματα θα μπορούν να αγοράζουν... κάνναβη οι ενδιαφερόμενοι στο κέντρο της Αθήνας, όπου τοποθετήθηκε ήδη ο πρώτος αυτόματος πωλητής της!

Στη Στοά Πεσματζόγλου επί της Πανεπιστημίου, η ελληνική εταιρία Hemp Oil, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο της νόμιμης βιομηχανικής κάνναβης,

εγκατέστησε ΑΤΜ με 450 διαφορετικά προϊόντα.

Η επονομαζόμενη βιομηχανική κάνναβη περιέχει την ουσία CBD και κανναβιδιόλη περιεκτικότητας 0,2%, όριο που σημαίνει -σύμφωνα με την εταιρία- ότι δεν είναι ψυχοτρόπος, δεν έχει διεγερτική δράση και άλλες παρόμοιες παρενέργειες.

Και με κάρτα

Καταναλώνεται ως τσάι και μάλιστα ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από το μηχάνημα την ποικιλία ανθών κάνναβης που επιθυμεί, πληρώνοντας ακόμη και με κάρτα.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το μηχάνημα πρόκειται να λειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα και κατάστημα με προϊόντα κάνναβης, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι να τοποθετηθεί ακόμη ένας αυτόματος πωλητής απέναντι από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, σε άλλες μεγάλες πόλεις, σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα