ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (25.09.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (25.09.15)Παρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 16:33

«Κοινωνία ώρα Mega»: Μια μαυρο-κυρία Παπαδοπούλου των ΑΝ.ΕΛ. προσπαθεί να τελειώσει τη φράση της, διαβάζοντας με παρατονισμούς και χωρίς σημεία στίξης το τι είπε η Μέρκελ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης -αλίμονο!- μιλάει ταυτοχρόνως βροντόφωνα, διότι, όπως πάντα, τον πνίγει το δίκιο του! Μιλάνε όμως δυνατά και οι παρουσιαστές! Ημικρανία...

*

Στην «Κοινωνία

ώρα Mega» και ένας κύριος, που από ό,τι καταλαβαίνουμε από τα συμφραζόμενα είναι νέος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, αλλά ουδείς μπαίνει στον κόπο να βάλει στους καλεσμένους όνομα και ιδιότητα. «Μπορεί να αναλάβω κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, αλλά αυτό off the record» λέει ο νέος ογκόλιθος του έθνους. Μα, παιδιά, είμεθα σοβαροί; Αμα λέμε στην τηλεόραση ζωντανά off the record, εννοούμε μούγκα! Και τα 11.000.000 Ελλήνων!

*

Είπε η κυρία Φωτίου (κεντρική φωτό) να τρώμε γεμιστά οι Ελληνες, που χορταίνουν οικογένεια, έσπευσε να μας δηλώσει πως αυτά θα φάει η Μπουσδούκου το μεσημέρι, αλλά ο Σπύρος Χαριτάτος πήρε και ένα ταψί και έβαζε τους συνεργάτες του να δοκιμάσουν στην κάμερα. Κολάτσισαν ενθουσιασμένοι για το χιούμορ τους. Και εμείς απ' το σπίτι καινούργιο συκώτι βάλαμε απ' τα γέλια!

*

Ο κύριος Δανίκας στου Χαριτάτου την πολιτική εκπομπή έτρωγε πατατούλες και αυτός. Η φυσικότητά του στην κάμερα αναδείκνυε το εξίσου φυσικό, καινούργιο δαμασκηνί μαλλί!

*

Τις προηγούμενες νύχτες, έτσι όπως λαγοκοιμόμουν στον καναπέ, μου φάνηκε πως είδα την Ελενα Παπαβασιλείου (φωτό) σε παράθυρο πολιτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ να λέει τη βαρυσήμαντη πολιτική της άποψη, που πρέπει να ενδιαφέρει σύσσωμο τον ελληνικό λαό.

*

Οπως βρισκόμουν στο στάδιο REM, μου φάνηκε πως ειρωνευόταν η Παπαβασιλείου, η μορφωμένη και δυναμική, την αδαή Ζωή Κωνσταντοπούλου! Ονειρεύτηκα, ε; Βέβαια, δεν μπορεί αλλιώς κοτζάμ ΣΚΑΪ να κάλεσε την Παπαβασιλείου και να ξέχασε, ας πούμε, την Τζίνα Ντρούλης, που είναι και βετεράνος, ή τον Φίλιππο Καμπούρη!

*

Ο Γιάννης Αϊβάζης (φωτό) καλεσμένος στο «Happy Day» (στον ελεύθερο χρόνο τους χορεύουν από τη μέση και πάνω όλο μπρίο), μας ενημέρωσε πως -επιτέλους!- βρήκε χρόνο να γυμναστεί αλλά και ρόλο σε ταινία! Ουφφφ! Μας έφυγε η έγνοια!

*

Τελειώνει ο Σεπτέμβριος, αλλά Mega και ANT1 συνεχίζουν να προβάλλουν «Συμμαθητές», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Ονειροπαγίδα», «40 κύματα», «Ευτυχισμένοι μαζί» και άλλες επαναλήψεις παλιών σειρών. Προγραμματάκι φέτος, παιδιά, πότε με το καλό;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Πέφτει όντως απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη η Ζήνα Κουτσελίνη και μάλιστα θα ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα