Απάτη στο όνομα της Ελενας

SHOWBIZΑπάτη στο όνομα της ΕλεναςΔευτέρα, Μάιος 13, 2019 - 19:20

❱❱ Τα σκευάσματα αδυνατίσματος και η προειδοποίηση από την τραγουδίστρια στους φαν της

Επιτήδειοι χρησιμοποίησαν το όνομα, την εικόνα και τη φήμη της Ελενας Παπαρίζου προκειμένου να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Η γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα μιας ιδιότυπης απάτης και μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram διαχώρισε τη θέση της από την ψευδή συσχέτισή της με διάφορα αδυνατιστικά σκευάσματα, προειδοποιώντας παράλληλα

και τους θαυμαστές της.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή τον τελευταίο καιρό μού στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται περί απάτης και πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα» αναφέρει σε σχετικό διαδικτυακό μήνυμά της η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας, να φροντίζουμε να τρώμε υγιεινά με πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε, σας αγαπώ πολύ!»

Σωστή διατροφή

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η Ελενα Παπαρίζου είχε βάλει κάποια παραπάνω κιλά, τα οποία έχασε, όπως η ίδια έχει δηλώσει, με σωστή διατροφή και άσκηση. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή στο σώμα της, μαζί με την αναγνωρισιμότητα που έχει ως καλλιτέχνις, αποτέλεσε, καθώς φαίνεται, μια πρώτης τάξεως έμπνευση για τους απατεώνες που εκμεταλλεύτηκαν το όνομά της εν αγνοία της.

Ευτυχώς, το αντιλήφθηκε έγκαιρα, παίρνοντας τα μέτρα της. Κατά τα άλλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ σκηνής συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της με τη Μαρινέλλα, τον Κώστα Μακεδόνα και την Ηβη Αδάμου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα