Ατύχημα Δάκη στο Κολωνάκι

SHOWBIZΑτύχημα Δάκη στο ΚολωνάκιΤρίτη, Φεβρουάριος 16, 2016 - 11:40

Λάμες στο πόδι και δύο μήνες ξεκούραση για τον τραγουδιστή, που έπεσε άτσαλα

Στη σκηνή τον περιμέναμε, στο χειρουργείο βρέθηκε τελικά. Ενα σοβαρό ατύχημα που είχε ο Δάκης έγινε αφορμή ν' αναβληθούν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του με τον Κώστα Χατζή και την Ελπίδα στο Ηalf Note Jazz club.

ΑΠΟ

ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε τη βόλτα του στο Κολωνάκι, όταν στραβοπάτησε σε μία από τις ανάγλυφες πλάκες του πεζοδρομίου, που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των τυφλών, με συνέπεια να πέσει άτσαλα στο έδαφος και να σπάσει τον μηρό του δεξιού ποδιού του. Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αμέσως στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί για να περάσουν στο πόδι του λάμες και καρφιά ώστε ν' αποκατασταθεί το κάταγμα. Ετσι κι έγινε, ο Δάκης μπήκε στο χειρουργείο, η επέμβαση πέτυχε και εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όπου αναρρώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντός του, οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή ξεκούραση και δύο μήνες αποχή από πάσης φύσεως καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Στο σπίτι του

Ο ίδιος, όπως μαθαίνουμε, έχει στενοχωρηθεί που εξαιτίας του ατυχήματός του χρειάστηκε ν' αναβληθούν για ένα διάστημα οι εμφανίσεις του με τον Κώστα Χατζή και την Ελπίδα στο jazz στέκι της πρωτεύουσας. Ωστόσο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει τις πρόβες με τους συνεργάτες του στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Αλλωστε, ο ίδιος είναι «σκυλί» στη δουλειά του, κάτι που απέδειξε και τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν είχε πάλι ένα ατύχημα, που φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η «Espresso».

Λίγες ώρες πριν από μια συναυλία που είχε προγραμματίσει τότε με την Αλέκα Κανελλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου είχε γίνει διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα ο Δάκης να σκίσει το χέρι του σ' ένα μηχάνημα και να μεταφερθεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου του έγιναν ράμματα. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, επέστρεψε κανονικά (!) στη συναυλία του. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να συμβεί το ίδιο και αυτή τη φορά. Θα επιστρέψει, όμως, σε δύο μήνες. Σιδερένιος!

Keywords
Τυχαία Θέματα