Επίσκεψη Ιερωνύμου στην «ΕΛΠΙΔΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΕπίσκεψη Ιερωνύμου στην «ΕΛΠΙΔΑ»Πέμπτη, Δεκέμβριος 27, 2018 - 17:24

❱❱ Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο επίσκοπος Θεσπιών Συμεών...

... πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, και ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας. Ο Αρχιεπίσκοπος με τη συνοδεία του μοίρασε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται τις άγιες αυτές ημέρες και ο επίσκοπος Θεσπιών τέλεσε δέηση υπέρ υγείας των παιδιών.

Λίγο νωρίτερα τους υποδέχτηκαν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου

Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ο διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας, γιατροί, διοικητικό προσωπικό, γονείς και παιδιά.

«Υποκλινόμαστε στη βαθιά σας ευαισθησία και στο έργο που επιτελείτε για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας» τόνισε η κυρία Βαρδινογιάννη και πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράστασή σας». Παράλληλα έκανε αναφορά στη συνεργασία με την Εκκλησία στον τομέα εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη, συνεχάρη τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλά Χριστούγεννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα