Γνωρίστηκαν σε online game και παντρεύτηκαν!

ΚΟΣΜΟΣΓνωρίστηκαν σε online game και παντρεύτηκαν!Πέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 18:18

❱❱ Τον γνώρισε παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο και...

... παρότι εκείνη ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού και τον έχει συναντήσει μόλις τρεις φορές τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να τον παντρευτεί.

Η Κίρστεν από το Λος Aντζελες των ΗΠΑ και ο Φιλ από το Νιούκασλ της Βρετανίας ήρθαν σε επαφή πρώτη φορά παίζοντας το Minecraft

μέσω της ιστοσελίδας Twitch. Συνομιλούσαν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και γρήγορα ανακάλυψαν ότι είχαν «χημεία», σύμφωνα με τη «Sun».

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές εβδομάδες και τον Ιούλιο του 2016 ο Φιλ τής ζήτησε να γίνει το κορίτσι του.

Οι δυο online gamers έκαναν σχέση από απόσταση, καθώς επικοινωνούσαν μόνο μέσω διαδικτύου. Οταν το αποκάλυψαν στους δικούς τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τον σκεπτικισμό τους, όμως οι δυο ερωτευμένοι συνέχισαν απτόητοι.

Μήνες αργότερα, στα γενέθλια της Κίρστεν, ο Φιλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να τη συναντήσει πρώτη φορά. Πέρασαν μαζί εννέα ημέρες και αρκετό καιρό αργότερα η Κίρστεν ανταπέδωσε την επίσκεψη ταξιδεύοντας στη Βρετανία.

Την τρίτη φορά που συναντήθηκαν ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας, όπου ο Φιλ γονάτισε προσφέροντάς της μονόπετρο δαχτυλίδι. Η Κίρστεν είπε το μεγάλο «ναι» και τώρα το ζευγάρι ετοιμάζει τον γάμο του, ο οποίος πρόκειται να γίνει εντός του νέου έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα