Η Λάσπα έφερε «καύσωνα» στη Σέριφο!

SHOWBIZΗ Λάσπα έφερε «καύσωνα» στη Σέριφο!Πέμπτη, Σεπτέμβριος 13, 2018 - 16:21

❱❱ Η παρουσιάστρια πέρασε ένα ανέμελο weekend με την κόρη της και αναστάτωσε με το άψογο κορμί της

Τελευταίες βουτιές για την «hot» Κατερίνα Λάσπα! Η παρουσιάστρια μαζί με την «πριγκίπισσά» της Σάρα ταξίδεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σέριφο και... ξεσάλωσαν με water sports και μακροβούτια.

Μαμά

και κόρη αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι κάνοντας θαλάσσιες βόλτες με κανό που κατόπιν μετέτρεψαν σε βατήρα για τις βουτιές τους. Με σμιλεμένο κορμί που θα ζήλευε ακόμα και η πιο καλογυμνασμένη αθλήτρια, η Κατερίνα Λάσπα τράβηξε πάνω της τα βλέμματα των λουομένων ανεβάζοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία του Σεπτεμβρίου.

Τελευταία εξόρμηση

Η σύζυγος του επιχειρηματία Νεκτάριου Νικολόπουλου επέλεξε στην τελευταία για φέτος εξόρμησή της στην πλαζ να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι που τόνιζε το γραμμωμένο, μυώδες σώμα της. Μαυρισμένη και με όρεξη για αλμύρα και ήλιο, η σέξι Θεσσαλονικιά έμεινε στη θάλασσα για περισσότερες από 10 ώρες έχοντας φυσικά την καλύτερη παρέα. Ιδού και τα φωτογραφικά... ντοκουμέντα που εξασφάλισε η «Espresso». Η οκτάχρονη Σάρα άρχισε σχολείο την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο το μυαλό της σίγουρα θα «ταξιδεύει» ακόμα στις ατέλειωτες αμμουδιές του νησιού, όπου χάρηκε για τα καλά τις αγκαλιές της διάσημης μαμάς της και ένιωσε τη θαλάσσια αύρα στη μυτούλα της!

Keywords
Τυχαία Θέματα