Η νεροποντή «έπνιξε» το χρυσοπληρωμένο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ νεροποντή «έπνιξε» το χρυσοπληρωμένο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα ΧανιάΠαρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019 - 19:58

❱❱ Λίγο έλειψε να γίνει... πισίνα το ολοκαίνουργιο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά, καθώς πλημμύρισε από ορμητικά νερά...

... κατά τη διάρκεια των έντονων

βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή στις 13 και τις 14 Φεβρουαρίου.

Ενα διήμερο έντονης βροχής ήταν αρκετό για να κάνει «σουρωτήρι» το ανακαινισμένο κτίριο που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017 ως θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσία του ίδιου του μουσικοσυνθέτη. Στην τελετή ονοματοδοσίας του θεάτρου όλοι έσπευσαν να περηφανευτούν για την ολοκλήρωση του πολυδάπανου έργου, όμως φαίνεται ότι δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Flashnews.gr φαίνεται ότι τα νερά της βροχής εισέβαλαν στο κτίριο και δημιούργησαν μια λιμνούλα στο εσωτερικό του. Μάλιστα, οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη μέρα της βροχόπτωσης και τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Το κτίριο το οποίο στεγάζει το θέατρο οικοδομήθηκε προπολεμικά και λειτουργούσε μέχρι το 1980 ως Τελωνείο. Υστερα από πολυετείς προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας και έναν πακτωλό χρημάτων, έγινε χώρος πολιτισμού, αλλά δυστυχώς παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα