«Μαλλιά κουβάρια» οι αδελφές (Κιμ και Κόρτνεϊ) Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣ«Μαλλιά κουβάρια» οι αδελφές (Κιμ και Κόρτνεϊ) ΚαρντάσιανΠαρασκευή, Ιανουάριος 16, 2015 - 18:11

«Εκρηκτική» φαίνεται ότι θα είναι η νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», με τις δύο από τις αδελφές Καρντάσιαν, την Κόρτνεϊ (φώτο δεξιά) και την Κιμ (φώτο αριστερά), να έχουν ξεκινήσει εμφύλιο πόλεμο.

Η Κόρτνεϊ κάλεσε τους δικηγόρους της για να επιληφθούν σχετικά με την εφαρμογή-παιχνίδι

«Kim Kardashian: Hollywood» της αδελφής της, επειδή δεν θέλει να εμφανίζεται στο παιχνίδι χωρίς να πληρώνεται. Η πολεμική κατάσταση ανάμεσα στις δύο αδελφές αποκαλύφτηκε σε τρέιλερ του ριάλιτι, όπου οι δυο τους τσακώνονται, με την Κιμ να λέει αγανακτισμένη και οργισμένη για την Κόρτνεϊ: «Της αγόρασα τη γ...καριέρα της».

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα RadarOnline.com, η Κόρτνεϊ έστειλε πρόσφατα επιστολή προς τον δικηγόρο της αδελφής της Κιμ για παύση χρήσης του άβατάρ της στο παιχνίδι «Kim Kardashian: Hollywood», επειδή δημιουργήθηκε χωρίς την άδειά της και το κυριότερο χωρίς να έχει πάρει ούτε σεντ.

Η επιστολή δημιούργησε πολεμική ατμόσφαιρα στην οικογένεια Καρντάσιαν, όπως έγραψε το περιοδικό «Life & Style». Η άλλη αδελφή της Κιμ, η Κλόε και η μητέρα τους Κρις συμφώνησαν, πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, να χρησιμοποιηθεί το άβατάρ τους στην εφαρμογή. Ομως η Κόρτνεϊ, αν και η Κιμ προσπάθησε να την πείσει να κάνει το ίδιο, δεν συμφώνησε. Κι όταν είδε ότι η απόφασή της δεν έγινε σεβαστή, αποφάσισε να απευθυνθεί στους δικηγόρους της.

Η εφαρμογή-παιχνίδι «Kim Kardashian: Hollywood» δημιουργήθηκε από την εταιρία Glu Mobile και οι πωλήσεις της χαρακτηρίζονται «τρελές», καθώς αναμένεται να έχει κέρδη 200.000.000 δολάρια, ενώ έχει ήδη πάνω από 22.000.000 παίκτες.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Αναζητήσεις
adelfes kim kardashian
Τυχαία Θέματα