Ο «άχαρος» Φιλίπ!

TV GOSSIPΟ «άχαρος» Φιλίπ!Παρασκευή, Δεκέμβριος 11, 2015 - 17:45

Ο Κώστας Αποστολάκης μιλά για το πώς κατάφερε να κάνει ενδιαφέροντα τον άχαρο ρόλο του στο «Μάλιστα, σεφ!»

Κάθε Τρίτη στις 22.00 ο Κώστας Αποστολάκης αφήνει τις κρητικές του καταβολές στην άκρη και γίνεται... Φιλίπ.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

O δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον ιδιοκτήτη του πανάκριβου εστιατορίου «Chez Philippe», που έχει σε εκτίμηση μόνο τη γαλλική κουζίνα και τον σεφ

του Βασίλη Κόκκορη (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), στο σίριαλ του Mega «Μάλιστα, σεφ!».

«Οταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός της σειράς, ο κύριος Καραγιάννης, για να μου αναθέσει τον ρόλο του Φίλιππου, μου είπε: "Κώστα, ο ήρωας είναι λίγο άχαρος, θέλω να του δώσεις ταμπεραμέντο, γι' αυτό διάλεξα εσένα". Το εκτίμησα βαθύτατα και προσπαθώ να τον κάνω όσο πιο κομπλεξικό μπορώ κι εκεί βγαίνει και το κωμικό στοιχείο» λέει στην «Espresso» ο Κώστας Αποστολάκης και συνεχίζει:

«Ο Φίλιππος, επειδή δεν μπόρεσε να γίνει γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, προσπάθησε το απωθημένο της δημοσιότητας να το βγάλει σ' έναν άλλον χώρο. Δημιουργεί το πιο ακριβό εστιατόριο της Αθήνας. Ο ίδιος ξέρει από μαγειρική και επιλέγει για σεφ του τον Κόκκορη, στον οποίο έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Ποτέ δεν του φωνάζει, του έχει αδυναμία, φοβάται να μην του φύγει, γιατί πάνω απ' όλα τον νιώθει φίλο του. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη τους για το μαγαζί, που το θεωρούν "παιδί" τους. Στα επόμενα επεισόδια θα γνωρίσουμε και την οικογένεια του Φίλιππου και θα τον δούμε σφαιρικά ως χαρακτήρα».

Ο Κώστας Αποστολάκης, αν και δεν έχει ιδιαίτερη εξάρτηση από το φαγητό, αφού τρώει μία φορά την ημέρα, όταν ασχοληθεί με την κουζίνα, θα το κάνει ο ίδιος. «Ημουν για χρόνια εργένης κι αν δεν είχα μάθει από τη μητέρα μου να μαγειρεύω την κρητική κουζίνα, με την οποία μεγάλωσα, θα είχα πεθάνει της πείνας. Εμένα τα γκουρμέ κι όλα αυτά δεν μου λένε τίποτα. Προτιμώ τα απλά, παραδοσιακά φαγητά» τονίζει.

Εκτός από το σίριαλ, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική επιτυχία «Ανδρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη, αλλά και στην παράσταση «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» στο θέατρο Αθηνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα