Ο μήνας της κρίσης για τους παίκτες της ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ μήνας της κρίσης για τους παίκτες της ΑΕΚΤρίτη, Νοέμβριος 24, 2015 - 16:20

Αποστολή εξετελέσθη στην Κομοτηνή, αλλά τα σπουδαία έπονται, και στην ΑΕΚ δεν θα πάρουν ανάσα τις επόμενες 28 μέρες, καθώς σε αυτό το διάστημα η ομάδα θα δώσει έξι επίσημα ματς!

Το συγκεκριμένο... μποτιλιάρισμα, δε, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι υποχρεώσεις

που καταλήγουν στο φινάλε του 2015 θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία ο Γκουστάβο Πογιέτ θα κάνει την
εισήγησή του για το ρόστερ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, και στον «Δικέφαλο» σκοπεύουν να είναι πανέτοιμοι. Η αρχή γίνεται την Κυριακή με το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ,
τρεις μέρες μετά, ακολουθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό.

Στις 7 Δεκεμβρίου (Δευτέρα) η ΑΕΚ υποδέχεται την Καλλονή, και, πέντε μέρες αργότερα, δοκιμάζεται με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Για τις 15/12 είναι προγραμματισμένο το Λάρισα-ΑΕΚ (Κύπελλο), ενώ,
έξι μέρες αργότερα, κλείνει η χρονιά (ημερολογιακά) με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Μέχρι στιγμής, ο Πογιέτ έχει διαπιστώσει τις επιθετικές δυσκολίες, και, όσο δεν παίρνει γκολ από τους «κυνηγούς» του (Γιόχανσον, Μπουονανότε βρήκαν δίχτυα σε βάρος του Πανθρακικού), τόσο η απόκτηση καθαρόαιμου φορ θα κερδίζει πόντους. Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει καλά ότι οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν και να καθιερωθούν σε ένα σταθερά καλό επίπεδο ώστε να φανεί ότι αποδίδει η -ομολογουμένως σκληρή- δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία δημόσια διαβούλευσης για την «Αγια-Σοφιά», και αντιπροσωπία της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί στο ΥΠΑΠΕΝ για να έχει επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Στην ομάδα θεωρούν ότι, αν, επιτέλους, όλα κυλήσουν ομαλά, τον Μάρτιο θα εκδοθεί η πολυαναμενόμενη οικοδομική άδεια.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα