Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκές σειρήνες για Φορτούνη

16:46 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟλυμπιακός: Ευρωπαϊκές σειρήνες για ΦορτούνηΤρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 16:46

Αγγλικές και ιταλικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει ξετρελάνει τον Κλαούντιο Ρανιέρι και φέρεται ότι έχει εισηγηθεί την απόκτησή του στη Λέστερ.

Διερευνητική κρούση στον πειραϊκό σύλλογο έχει κάνει και άνθρωπος της Γιουβέντους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα παραχωρήσουν τον

23χρονο ποδοσφαιριστή τους μόνο αν φτάσει στα γραφεία τους πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οπως ακούγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων, οι Πειραιώτες αξιώνουν 20.000.000 ευρώ!

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη αναμένεται να παρελάσουν σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και από τη Ρόμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν (για ακόμη μία φορά) από κοντά τον Φορτούνη. Το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι «καυτό» στο μεγάλο Λιμάνι.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το «Τριφύλλι» κυκλοφορούν σήμερα στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου, ενώ θα διατίθενται και μέσω διαδικτύου. Οι τιμές κυμαίνονται από 15 έως 200 ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Φελίπε Πάρντο, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, επισκέφτηκε μαζί με τη σύζυγό του την Ακρόπολη. «Σε ένα από τα θαύματα του κόσμου, μαζί με τη σύζυγό μου. Σε αγαπώ πολύ, ζωή μου! Ελλάδα, Ακρόπολις, αιώνια αγάπη, Ιστορία» έγραψε στα social media ο Κολομβιανός εξτρέμ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λα Κορούνια.

Οι παίκτες του Σίλβα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα